3 ideer til den kommende polterabend

By:

Mangler du inspiration til, hvad I kan lave af aktiviteter til den kommende polterabend?

Det kan være svært at planlægge, hvad man skal lave af aktiviteter til polterabenden, som passer til bruden eller gommen. Derfor kan du læse med her og lade dig inspirere.

Hjemmebryggeri

Ølbrygning er blevet en stor trend inden for de seneste par år. Her kan ens indre øl-mand – eller kvinde virkelig lade sig udfolde, og du kan være med til at sætte dit helt eget præg på smagen og udseendet af øllen. Det kan give god anledning til at lave en større ølsmagning, særligt for øl-entusiaster, for at finde jeres helt unikke smag. Så hvis dine medgæster sætter mere pris på kvalitetsøl, fremfor en lunken dåseøl, kan i sammen skabe jeres helt egen ølbrygning. På denne måde har I også et festligt indslag til selve brylluppet, hvor I kan med fordel servere det øl, som I har lavet. 

 

 

Madkursus

I forlængelse heraf kunne et madkursus også være en sjov aktivitet. Alle deltagere kan være med, og alle vil få ny læring inden for madkunstens verden. I kan tilpasse madkurset efter et bestemt køkken, f.eks. Nordisk Køkken, hvor I med fordel kan inkorporere jeres færdiglavede øl i maden, eller nyde det til det færdiglavet mad. Aktiviteten kan udføres af begge parter, men man kan også lade bruden og brudekommen dyste mod hinanden for at se, hvem der er bedst i køkkenet. 

 

Croquis tegning

Søger du en lidt anderledes, og grænseoverskidende aktivitet til din veninde eller vens polterabend, så kan croquis tegning være en underholdende ide. Croquis tegning bringer alle gæsterne sammen til en sjov dag. Det er særligt oplagt for de kunstinteresseret, så man laver nye måder at anskue menneskekroppen på. Men det kræver nødvendigvis heller ikke den store kunstner at deltage i denne aktivitet. Det sikrer i hvert fald god underholdning for alle parter og gode minder til fremtiden.

Posted in: ølbrygning