Bor du i Odense, og skal bruge en advokat?

22 september 2016 Kenneth Kristensen

Hviid advokater er landsdækkende advokater med kontorer i alle de store danske byer, og dermed naturligvis også i Odense. Hos Hviid advokater er du sikker på at få dedikerede service i forbindelse med at løse din juridiske opgave og en altid åben og ærlig afstemning af forventninger til resultat, tidshorisont og pris. Hver tilknyttet advokat hos Hviid advokater har et eller flere sagsområder, hvor den pågældende er højt specialiseret. Dermed har du altid mulighed for at blive henvist til en advokat, der er specialist inden for netop det område, hvor du har dit behov for at få rådgivning. Generelt er advoksterne hos Hviid højt specialiserede inden for udvalgte juridiske discipliner, og du er garanteret at få rådgivning på et højt fagligt niveau. Desuden er der hos Hviid Advokater fokus på at kombinere juridiske problemstillinger med praktiske løsninger på enkel vis og i et sprog, som er til at forstå.

Mange forskellige situationer

Det kan være i mange forskellige situationer, at du kan få brug for juridisk assistance. Rigtig mange har et behov i forbindelse med køb eller salg af bolig. De fleste kommer også til at skulle bruge bistand i forbindelse med at skulle arve, behandle et dødsbo eller få udarbejdet et testamente, en ægtepagt eller få oprettet særeje. Desuden kommer en del også ud for situationer, hvor der bliver brug for juridisk bistand til at udrede tingene omkring en erstatningssag i forskellige situationer. Men også i mange andre situationer kan du få brug for juridisk bistand.

Også til erhverv

Hos Hviid advokater råder de naturligvis også over stor ekspertise inden for jura i forbindelse med erhverv. Så har du brug for bistand i forbindelse med din virksomhed, så er det bare at tage kontakt til Hviid. Generelt matcher advokaterne hos Hviid erhvervlivets behov, når det handler om at kunne trække på høj juridisk faglighed kombineret med en forretningsmæssig forståelse. Hos Hviid har de mange års erfaring med erhvervsret, og gennem årene rådgivet mange forskellige typer af virksomheder inden for langt de fleste brancher. Fokus er altid at skabe værdi for kunderne via den juridiske rådgivning, og det er altid muligt at få et overslag på prisen inden en opgave påbegyndes, så I ikke får en ubehagelig overraskelse.

Erhvervekspertisen hos Hviid advokater omfatter alt til opgaver som blandt andet støtte til at stifte et selskab, til rådgivning omkring udformning af forskellige slags kontrakter, til bistand ved erhvervslejeret og generelt til selskabsret, hvis I evt. skal fusionere, spalte eller omdanne jeres selskab og meget andet i samme stil. Hos Hviid advokater får du altid juridisk rådgivning på højeste niveau og dette til konkurrencedygtige priser.

Flere nyheder