E-cigaret – perfekt til nedtrapning af cigaretter

By:

Drømmer du om at blive røgfri? Så findes der heldigvis en række gode bud og alternativer, der kan hjælpe dig på vej mod en røgfri daglighed uden de skadelige cigaretter. Måske har du allerede prøvet før at stoppe med at ryge uden held, og det sker desværre for mange, selvom man har intentionen og ønsket om det. Problemet er, at nikotinen er vanedannede, og det kan derfor være hårdt og krævende at stoppe brat. En god løsning kan derfor være at trappe langsomt ned med nikotinen, og det kan du netop med e-cigaretten. 

E-cigaret – en ny måde at ryge på 

E-cigaretten er en ny og moderne måde at ryge på, som bruges af mange, der eksempelvis gerne vil trappe ned med de skadelige cigaretter og måske stoppe helt på sigt. E-cigaretten er en elektronisk cigaret, hvor man damper – det vil sige, at den udskiller damp i stedet for røg. Det gode ved e-cigaretten er blandt andet, at der findes forskellige styrker, når det kommer til nikotin, og det er derfor en ideel løsning ved nedtrapning af cigaretter. Du kan starte ud med at vælge en e-væske, der matcher den nikotinmængde, som du har brug for på nuværende tidspunkt, og så kan du langsomt bevæge dig ned i styrke, så du til sidst kan blive helt nikotinfri. Med denne løsning får du en mere glidende overgang fra de vanedannede cigaretter til e-cigaretten uden store abstinenser. 

Endnu en fordel ved e-cigaretten er, at der er forskellige smage at vælge imellem, og det kan gøre det endnu nemmere at trappe ned, hvis du vælger en smag, der virkelig tiltaler dig og matcher dine smagsløg. Hos Prodamp kan du blandt andet finde et stort udvalg af gode smage, hvor kvaliteten er top, der netop kan hjælpe dig med at trappe ned. Der er alt fra lakrids og jordbær til vanilje, kiwi, mint og mange flere. Der er derfor rig mulighed for, at der er nogle smage, der passer til lige netop dig. 

 

 

Posted in: ecig