Få hjælp af en lokal som vognmand i Løgumkloster

By:

Når man er ude at sejle kommercielt, så får man også hjælp af lokale til at navigere i snævre farvande i et område, som man som kaptajn ikke nødvendigvis kender så godt.

På den måde støder man ikke på grund eller oplever unødige uheld, når man har en lokalkyndig med, der også kender kulturen lidt bedre, hvis man også befinder sig i en mere fremmed kultur.

På samme måde kunne det måske være værd at overveje at benytte sig af det samme, når man som vognmand skal køre sin første tur til Løgumkloster.

Selvom vi er i Danmark, så man kender kulturen, så kender man måske ikke byen, og man kender ikke smutveje, smarte tricks og lettere ruter at tage, som ens GPS måske heller ikke kender.

Desuden er den GPS måske ikke opdateret helt nøjagtigt til at kende området.

Desuden er det jo også lidt lettere, når man kan stille spørgsmål om ruten og området til en person. Det kan man jo ikke med en GPS.

En vognmand kan få hjælp i Løgumkloster

Derfor kan man gøre det på den velkendte måde, hvor man lige stopper op og spørger lokalbefolkningen, inden man når helt ind til byen, om de både kender stedet, man skal hen til, og hvilken rute der er lettest med det køretøj, man kommer i.

Den proces kan man gentage, som man kommer ind i byen, for en GPS er ikke intuitiv, som mennesker er det, og et kort kan ikke tale og er måske ikke opdateret.

Men lokale folk er måske ikke så gode til at navigere for dig, og måske kender de faktisk ikke området så godt.

Derfor kan det måske være en idé at få en passager med, som der kan forklare og tegne ruten for en, som man finder vej rundt og ind og ud af byen.