Forebyg og minimer rynker med en god creme

By:

Det er de færreste, som ligefrem trives med et rynket look. Der kan selvfølgelig godt være en vis charme i smilerynker, og mange af de rynker som kommer med alderen kan bære vidnesbyrd og værdifuld livs erfaring. Men hvis du føler at de rynker og linjer, som tager form i dit ansigt, får dig til at se ældre ud end du er vil det ikke just bidrage til din livs kvalitet. Og derfor kan du med fordel søge at få has på rynkerne – gerne mens de endnu blot er i anmarch.

Hvor kommer rynkerne fra?

Der kan være mange årsager til at rynkerne gør deres indtog i et ansigt. Mange bekymringer og stress kan give anledning til muskel sammentræninger i ansigtet hvilket igen medfører rynker. De mest kendte af slagsen er den dybe bekymrings rynke, som optræder mellem øjenbrynene lige over næse ryggen, og så de karakteristiske furer i panden og mellem næsefløje og mundvige.

Der ud over er der de berømte kragetæer i øjenkrogene, og så de mange fine linjer som formes rundt omkring i ansigtet i takt med at huden ældes og dermed bliver slap og mister sin spændstighed.

Forebyg rynker med en god rynkecreme

Selv om vi alle bliver ældre er der dog ingen grund til at leve med et træt og trist udseende. Du kan gøre meget for at komme de uønskede rynker til livs – for eksempel ved at leve lidt sundere, drikke mere væske, og så bruge en god rynkecreme hver eneste dag.

Til dette formål kan du vælge Vitacreme B12 som er kendt for sine gode egenskaber i forbindelse med forebyggelse af rynker. Vitacreme B12 indeholder en lang række vigtige nærings stoffer som huden skal bruge for at hele og regenerere.

Du kan læse mere om Vitacreme B12, og bestille den lækre creme på vitacreme.dk.