Hvor kan jeg finde en tandlæge i Borup?

By:

Er du bosiddende i den centrale del af Sjælland, nærmere betegnet Borup eller omegn, kan du med fordel vælge Tandlæge Martin Åside som din faste tandlæge.

Hos Tandlæge Martin Åside vil du altid kunne regne med en top professionel tandbehandling som tager udgangspunkt i netop dine behov. Du bliver budt velkommen i en hyggelig klinik som er udrustet med state of the art tandlæge udstyr til undersøgelse, diagnosticering og behandling.

Som ny patient hos Tandlæge Martin Åside vil du altid blive tilbudt en tilbundsgående undersøgelse af dine tænder og dit tandkød med henblik på at afsløre eventuelle tilløb til diverse dårligdomme. Undersøgelsen kan suppleres af ultralyd eller røntgen billeder. Og så får du selvfølgelig også en grundig rensning af dine tænder så de bliver strålende rene.

Andre ydelser hos Tandlæge Martin Åside

Foruden tandeftersyn og tandrensning kan du hos Tandlæge Martin Åside få hjælp til de mest almindelige tandproblemer. Har en af dine tænder fået en syreskade, som har udviklet sig til karies (også kaldet huller i tænderne) kan du altid få en effektiv rensning og lapning af hullet ved hjælp af en plast fyldning.

Er skaden så slem at tandens krone ikke kan reddes kan Tandlæge Martin Åside hjælpe dig med montering af en kunstig tandkrone. Og skulle hele tanden fra krone til rod være angrebet kan du hos din tandlæge i Borup få hjælp til isættelse af et tandimplantat.

Der ud over kan Tandlæge Martin Åside tilbyde udtrækning eller kirurgisk fjernelse af tænder, for eksempel visdomstænder, og rodbehandlinger. Tandlæge Martin Åside kan også hjælpe dig hvis du har brug for en forskønnende behandling som for eksempel retning eller blegning af tænder, eller påsættelse af tandfacader i porcelæn.

Du kan læse mere om Tandlæge Martin Åside, og booke tid til dit første besøg i klinikken, via hjemmesiden martinaaside.dk