Inspiration til dig der renoverer hus

28 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Der er mange faktorer, der spiller ind, når du renoverer hus. Du skal træffe mange beslutninger og både tænke på, hvad der fungerer bedst praktisk, men også hvad der ser bedst ud. Det er dog ikke altid, at disse to hænger sammen – og så kommer der selvfølgelig også en helt tredje spiller ind, nemlig budgettet. Vi vil derfor komme med nogle idéer til, hvordan du kan skabe det bedst mulige resultat på budget. 

1. Lysindfald skaber stemning 

En af de måder, hvorpå du kan skabe stemning, er lysindfaldet i huset. De fleste har en idé om, at de foretrækker store og lyse rum – og et trick er derfor at skabe et godt lysindfald i huset, da rummene vil syne større. Samtidig skaber det en stemning af ro, når der kommer et naturligt lys ind gennem døre og vinduer.

Et rum, der typisk bliver brugt meget tid i, er alrummet. Det er derfor en god idé at sørge for meget lys i dette rum og det kan du f.eks. gøre ved at have en dobbelt terrassedør, der tillader sollyset at komme ind i rummet.  

2. Farver på vægge og møbler 

Når du gerne vil indrette flot, men samtidig skal overholde et budget, så anbefaler vi dig at lege med farverne. Her tænker vi både farver på vægge, møbler og andet interiør. Maling kommer i mange prisklasser og du kan nemt finde noget, der passer til dit budget, hvis du selv vil svinge malerpenslen. Det er selvfølgelig også en mulighed at købe sig til farver, men hvis du maler selv, er der typisk penge at spare og du kan sætte dit personlige præg på tingene. 

3. Genbrug, genbrug, genbrug 

Vores sidste råd er at købe genbrug. Det lyder måske kliché og du associerer måske genbrug med gamle møbler, der ikke vil passe ind i jeres nyrenoverede hus. Forsøg at overvind disse tanker og kør en tur i den nærmeste genbrugsbutik. Der er ofte smukke møbler at finde, der vil passe perfekt ind i ethvert hjem, og samtidig kan du sikre dig en unik indretning, som ikke alle har. 

Flere nyheder