Kan man også få en pris på gulvafslibning af sportshaller?

By:

I og for sig er der i princippet ingen begrænsninger for, hvor store arealer man kan slibe ned.

Så længe de er lavet af træ, og man har bemyndigelsen til at få må foretaget gulvafslibning af gulvet – som man helt klart skal få foretaget af professionelle fagfolk end at gøre selv.

Så hvis man tænker på størrelsen af de arealer, man ønsker slebet ned, så kan de rette gulvafslibningsfirmaer sagtens klare dette, så længe der er plads i kalenderen, hvis du – som de fleste kunder ønsker – vil have foretaget hele gulvafslibningen i samme omgang uden pauser.

Du skal også selv som kunde eller ansvarlig afsætte tiden til dette, for jo større gulvarealet er, desto længere tid vil det tage, og så vil prisen også blive derefter, skal du regne med.

Hvis der ligefrem er tale om et gulvareal af træ, som skal bruges til events, hvis det er i en sportshal eller foreningslokale, så skal man nok lige tilpasse det i kalenderen, hvor der ikke er så mange events, der skal afholdes.

Den slags pauser, når gulvet skal slibes ned, giver jo nemlig ikke penge i kassen for det firma, der skal bruge gulvet, men det kan virkelig soleklart blive nødvendigt med jævnlige gulvafslibninger, hvis gulvet netop bliver brugt til mange ting i løbet af en uge, hvor mange mennesker betræder og bruger gulvet.

Dog skal man lige bemærke ved sportshaller, at her er der jo nogle udstrakte linjer, der marker baneforhold. Disse linjer vil også blive slebet væk, hvis disse ikke er klistret på som tape eller lignende.

Det vil i så fald være en smart idé at fjerne disse og generelt rydde lokalet helt, før der skal foretages en gulvafslibning derinde.

Den sluttelige pris vil afhænge af mange ting såsom fuldkommen slitage og tiden, der er gået mellem sidste og den kommende gulvafslibning.