Kontorstol fra Dansk Kontorstole Forsyning

21 juli 2016 Thomas Nielsen
image

Kontorstol fra Dansk Kontorstole Forsyning

En god kontorstol fra dansk Kontorstol Forsyning

En god kontorstol fra dansk Kontorstol Forsyning

En kontorstol fra Dankontorstole.dk er lig med kvalitet, ergonomi og nyeste design. Er du en flittig bruger af en kontorstol? hvilket vi nok er rigtig mange der er, så er vi alle bekendt med denne store udfordring “Hvilken kontorstol er den bedste” Og et let svar findes desværre ikke, så derfor har vi været ude og “grave” i markedet og i den forbindelse stødte vi på firmaet dankontorstole.dk, som er at finde i Glostrup, ca. 15 km. fra København. Vi kontaktede derfor denne forhandler af kontormøbler for at høre om de havde tid til at byde os på en kop kaffe og for at diskutere, hvad danskerne vil have af ergonomiske kontorstole i disse dage og efter en behagelig samtale fik vi aftalt et tidspunkt.

Dansk Kontorstol Forsyning har gennem mange år forhandlet mange forskellige ergonomiske kontormøbler men netop kontorstole er deres varemærke, og det får man i den grad at føle i det øjeblik man træder ind i deres showroom i Glostrup. Her ser man hurtigt et væld af ergonomiske men også billige kontorstole fra 2.195 kr. til 3.695 kr. og efter en kort rundvisning går vi til værks med vores lange og forberedte spørgsmål.

Hvilken kontorstol er den populæreste hos jer?

“Den mest populære kontorstol må nok være Ergo-Tech serien, som er en ret avanceret kontorstol, da den virkelig har mange forskellige justeringsmuligheder. den er ligeledes en meget tung kontorstol og vejer ca. 22kg i nettovægt og det gør den udelukkende pga. de materialer vi hos Dansk Kontorstole Forsyning bruger på at producere en stol som denne. Resultatet er at vi nu har en kontorstol som er yderst behagelig og stabil. En model som Ergo-Tech kan justeres i samtlige dele og netop disse funktioner gør den exceptionel (mens han viser os kontorstolen)” En kontorstol som denne kan justeres i sæde, ryg, højde, armlæn, nakkestøtte ja selv gyngefunktionen kan justeres.

Ergo-Tech kontorstol

Ergo-Tech kontorstol

Hvad for en model er den flotteste designer kontorstol?

“Hmm, det er godt spørgsmål? Men der må vi erkende at en model som Milano klart er vinderen! Milano stolener vel nok den flotteste kontorstol i Danmark for året 2016 og denne er da ligeledes en model, vi virkelig sælger mange af, da alt ved denne kontorstol er unikt, såsom materialet, denne specielle buede design, håndtag i krom. Det skal dog lige nævnes at der i dag florer en masse “kopier” i virkelig dårlig kvalitet af netop denne model og vi råder derfor forbrugerne til at være forsigtige og kritisk overfor om kontorstolen nu stemmer overens men det man har set på forhandlerens hjemmeside.

Kontorstol Milano designer hvid

Kontorstol Milano designer i hvid

Netop vores Milano har en integreret lændestøtte og netop denne “funktion” gør at stolen er flot at se på men den er mindst lige så behagelig og det må man for guds skyld aldrig på på krompromis med, for når man modtager en Milano fra os, som kan fås i sort, hvid, navy, beige (creme), okker (khaki, eller brun) så er man slet ikke i tvivl om kvaliteten.

 

 

Flere nyheder