Sirius drivhus – et seriøst drivhus

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis man har plads og mod på at passe et stort drivhus, er Sirius drivhuse helt sikkert noget for en. Et Sirius drivhus har hele to døre og er generelt et stort drivhus, der optager meget plads i ens have. Der er dog også god mulighed for at dyrke en masse forskellige grøntsager. Hvis man vil, kan man også bruge det som orangeri. Det gør jeg for eksempel. Det giver mulighed for at sidde længere i haven om efteråret og at komme tidligere ud i haven om foråret. Det er altid rart at være omgivet af alle sine planter. 

Hvis du står overfor at købe et drivhus, kan jeg klart anbefale Trægården Kås. De har flere forskellige typer af Sirius drivhuse. De har ofte tilbud på dem, og man kan derfor være heldig at spare mange penge. I skrivende stund (slutningen af august 2016) kan man spare 4000 kroner på dem. Det er da også penge, man godt kunne bruge på noget andet. Et drivhus er ikke noget, man køber hver dag. Derfor har man også tid til at vente på, at der kommer et godt tilbud. 

Når du bestiller dit drivhus på nettet, får du det hurtigt leveret lige til døren. Trægården Kås leverer mellem Sirius drivhuse inden for otte til ti dage efter, at man har bestilt dem. Man kan derfor hurtigt have et drivhus. Man betaler for fragten, alt efter hvor meget ens drivhus vejer. Det er derfor forskelligt, hvor meget man betaler for drivhuset. Til gengæld bliver det leveret lige til ens hoveddør, hvis man bor i Jylland eller på en brofast ø. Det gør det meget nemt og simpelt at bestille hos dem. 

Drivhusene leveres med sokkel og tre nedløbsrør. Det er derfor lige til at sætte op. På den måde kan man hurtigt komme i gang med at bruge det. 

 

Posted in: tgkshop.dk