Sublim social dining hos mageløse MALT

By:

I 1856 blev det historiske Ceres Bryggeri grundlagt i Aarhus. I 152 år dannede bygningerne rammen om den gamle købstads ølproduktion, indtil den sidste Top blev tappet i 2008.

 

I 2017 blev der atter vakt liv i de vældige bygninger, da MALT åbnede.

MALT er meget – MALT danner exceptionelle rammer om social dining i Aarhus, hvor du og dit selskab kan nyde sublim mad og særlige specialøl, skræddersyet til at komplementere hverandre. Det er ikke kun jeres smagsløg, der bliver kælet for – MALT tilbyder en totaloplevelse, hvor den helt unikke lokation får dig til at måbe og vores kompetente personale kredser om dig og garanterer en uforglemmelig aften, hvor omdrejningspunktet er at sikre jeres velbefindende.

 

Da vi netop tilbyder noget mageløst og særligt synes vi at det bør opleves sammen, så I kan dele hvad I sanser og bemærker, og slutteligt gøre det til en multimodal fortælling.

 

Lavpraktisk vælger I, om I vil dele otte eller tolv retter – disse er på forhånd sammensat af vores dygtige kokke. Er det blot den lille sult der skal stilles, er det også mulighed for at vælge enkelte retter fra á la carte menu. I er altså fritstillet, og får serveret som ønsket.

Vi kan naturligvis på det varmeste anbefale, at I forkæler jer selv med den i forvejen komponerede menu, men siden der hver dag skabes ren magi i køkkenet, vil I uagtet aldrig gå skuffede hjem.

 

Til maden kan I vælge at bestille tjenerens ølmenu, Craft Beer fra Kissmeyer, til 350 kroner per person. Alternativt er det muligt at vælge fri øl i hele to timer til rørende billige penge; kun 375,- per person. Er du mere til vin, skal du ikke fortvivle – på dette punkt er vi også kompetente, og en vinmenu serveres til 350 kroner.

Inden middagen tilbyder vi snacks og bobler, og er der plads til mere efter hovedmenuen serverer vi slow coffee og petit fours.

Und dig selv et besøg hos MALT – vi glæder os til at se dig!

 

Posted in: social dining