Undgå at ansætte de forkerte – få hjælp til rekruttering

By:

Når du står for at skulle ansætte nye medarbejdere i din virksomhed, er det ikke sikkert, at du er fuldt ud klar over, hvor omfattende en rekrutteringsproces egentlig er. Der er mange, som knækker nakken på netop dette. De tror, at en ansættelse er gjort ved at indrykke en jobannonce, og så strømmer de kvalificerede afløsninger ind. Men der er mange faldgruber, man skal undvige i denne proces.

Ved du, hvad din virksomhed har brug for?

Første trin i en rekrutteringsproces er at kortlægge virksomhedens behov. Det er ikke sikkert, at du som virksomhedsejer eller direktør er 100% inde i, hvilke kvalifikationer, der hører til en bestemt jobfunktion. Et eksempel kunnen være, at du søgte efter IT mandskab – men ikke var helt på det rene med, hvad det var, de skulle lave. Dette ville du være nødt til at afklare med det eksisterende personale, så du ikke søger i blinde. Du ville kunne risikere at havne med en person, som befandt sig på et helt andet niveau, end stillingen i virkeligheden krævede. Og hvis du først skal til at afskedige den helt nye medarbejder, og dernæst begynde forfra med rekrutteringen, kan det gå hen og blive rigtig omkostningsfuldt for virksomheden.

Lad et rekrutteringsbureau forestå ansættelsesproceduren

Et professionelt rekrutteringsbureau har specialiseret sig i at udvælge de helt rette kandidater til virksomheder. Hvis du vælger et rekrutteringsbureau med speciale inden for rekruttering af IT kandidater, kan du trygt stole på, at de vil kunne finde de bedste og mest kompetente medarbejdere til dig. Samtidig vil rekrutteringskonsulenten sikre, at samtlige forventninger er afstemt på forhånd, både hvad angår såvel lønniveau som stillingens indhold og opgavernes karakter. På den måde undgås diskrepanser som følge af misforståelser og skuffede forventninger.

Hvis du vil læse mere om, hvilken procedure, et professionelt rekrutteringsbureau følger, kan du klikke ind på dedikation.dk

Posted in: rekruttering