Vigtigheden ved tag

By:

Overskriften til dette indlæg skal ikke læse som et tag, der sørger for at holde dig tør i et hus under regnvejret. Nej, det er faktisk noget af det vigtigste, når man snakker om Google ranking-faktorer. Læs videre og bliv klogere

Hvis du vil lægge en rigtig god SEO-strategi for din hjemmeside, så er noget af det vigtigste at sørge for, at du har udfyldt title tag på din hjemmeside. Det udtrykt skal for resten udtales med engelsk og ikke dansk accent.

Du kan nemlig skabe mange forskellige ting på din hjemmeside, der gør, at Google vælger at ranke din hjemmeside højt, men en af de vigtigste komponenter er title tag, da Google fremviser din title tag blandt søgeresultaterne. Ergo er det også det, som dine potentielle besøgende kommer til at se som noget af det første, når de skal overveje, om de vil besøge din hjemmeside eller ej.

Og du ved jo selv, hvor vigtigt det er at gøre et godt førstehåndsindtryk, men modsat den virkelige verden, hvor du har mulighed for at interagere direkte med den person, der står overfor dig, kan en hjemmeside ikke svare direkte igen på de spørgsmål, en bruger eventuelt måtte have.

Derfor er det både for brugerne og for Googles lyst til at rangere dig højere, vigtigt, at du søger for at have dit vigtigste søgeord som noget af det første – og helst det allerførste – i din title tag.