VVS arbejde udføres i Borup og Lejre

By:

advertorial

Er du nybagt bolig ejer efter mange år i lejlighed? Så nyder du sikkert friheden og de mange nye muligheder.

Du skal dog være forberedt på at der ligeledes følger en del forpligtelser ved det at eje sin bolig. Du kan for eksempel ikke blot tilkalde ejendommens vicevært når der springer et vandrør, eller hvis der pludselig ikke er varme i radiatorerne.

Til dette formål har du brug for en autoriseret VVS installatør som kan træde til når du har brug for hjælp. Og derfor bør du som noget af det første undersøge det lokale marked for dygtige fagfolk således at du har kontakt oplysningerne til din VVS’er ved hånden til hver en tid.

Få hjælp til VVS arbejdet i forbindelse med renoveringen

Skal køkken og badeværelse sættes i stand inden du flytter ind i dit nye hjem skal der en autoriseret VVS installatør på banen. I hvert fald hvis renoveringen omfatter andet og mere end opsætning af fliser eller klinker og udskiftning af møbler eller andre overfladiske ting.

image

Hvis der for eksempel skal etableres dræn til vaskemaskine, eller du skal have opsat et nyt toilet, er det en VVS mand som skal udføre dette arbejde.

Kan jeg ikke bare selv løse VVS opgaverne i min nye bolig?

Det korte svar på oven for stille spørgsmål er nej. Det er ikke tilladt for lægpersoner at ændre på de faste VVS installationer i en bygning. Disse regler er indført af sikkerhedsmæssige hensyn og må under ingen omstændigheder omgås. Derfor er det vigtigt at du tager kontakt til dit lokale VVS firma.

Er din nye bolig beliggende i Borup eller nærmeste omegn kan du til dette formål med stor fordel vælge TR VVS-Teknik A/S. TR VVS-Teknik A/S har mange års erfaring med VVS arbejde i private hjem. Læs mere på trvvsteknik.dk

Posted in: VVS